Η Nomads, δημιουργήθηκε από την επιθυμία των στελεχών της, να μοιραστούν την εμπειρία τους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Mobile Βartending,στις κοινωνικές & εταιρικές εκδηλώσεις σας.

Πρόκειται για το πρώτο Van Bar της Λευκάδος. Ένα ιστορικό Volkswagen T2 Το Mobile Bar!

Ένα κανονικό bar, που μπορεί να ταξιδέψει παντού, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα μπαρ καθώς στο εσωτερικό του έχει όλα τα μηχανήματα που χρειάζεται ένας bartender για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες bar και cocktail catering σε υψηλό επίπεδο και για κάθε περίσταση.

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τις ξεχωριστές για εσάς ημέρες, σε μια πολυτελή γιορτή, γεμάτη ευχάριστες στιγμές, τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας.

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για δημιουργία, την έμπνευση και το αίσθημα της φιλοξενίας, χτίσαμε αυτή την ομάδα και μέσα από τη δουλειά μας θέλουμε

να παροτρύνουμε τον κόσμο να μας πλησιάσει για να διαπιστώσει και μόνος του ότι η διοργάνωση μιας ονειρεμένης  και πρωτότυπης εκδήλωσης είναι μια προσιτή πολυτέλεια!

Τι είναι το Mobile Bartending;

Είναι εξειδικευμένη υπηρεσία παροχής υπηρεσιών Bar Catering, σε ιδιωτικούς χώρους (οικίες, e.t.c.) και φυσικά σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι εκδηλώσεων & συνεδρίων,

ξενοδοχεία, χώροι μαζικής εστίασης, Bar & Βeach Bar, e.t.c.), παρέχοντας πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη και επαγγελματίες bartenders.