Φιλοσοφία

Η Nomads, δημιουργήθηκε από την επιθυμία των στελεχών της, να μοιραστούν την εμπειρία τους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Mobile Βartending,στις κοινωνικές & εταιρικές εκδηλώσεις σας.

Πρόκειται για το πρώτο Van Bar της Λευκάδος. Ένα ιστορικό Volkswagen T2 Το Mobile Bar!

Ένα κανονικό bar, που μπορεί να ταξιδέψει παντού, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα μπαρ καθώς στο εσωτερικό του έχει όλα τα μηχανήματα που χρειάζεται ένας bartender για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες bar και cocktail catering σε υψηλό επίπεδο και για κάθε περίσταση.
Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τις ξεχωριστές για εσάς ημέρες, σε μια πολυτελή γιορτή, γεμάτη ευχάριστες στιγμές, τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας.
Με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για δημιουργία, την έμπνευση και το αίσθημα της φιλοξενίας, χτίσαμε αυτή την ομάδα και μέσα από τη δουλειά μας θέλουμε να παροτρύνουμε τον κόσμο να μας πλησιάσει για να διαπιστώσει και μόνος του ότι η διοργάνωση μιας ονειρεμένης  και πρωτότυπης εκδήλωσης είναι μια προσιτή πολυτέλεια!

Τι είναι το Mobile Bartending;

Είναι εξειδικευμένη υπηρεσία παροχής υπηρεσιών Bar Catering, σε ιδιωτικούς χώρους (οικίες, e.t.c.) και φυσικά σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι εκδηλώσεων & συνεδρίων, ξενοδοχεία, χώροι μαζικής εστίασης, Bar & Βeach Bar, e.t.c.), παρέχοντας πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη και επαγγελματίες bartenders. Με απόλυτη εξειδίκευση στο Bartending, η ομάδα του NOMADS αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας, από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή της εκδήλωσης σας, παρέχοντας τον ιδιαίτερης αισθητικής επαγγελματικό εξοπλισμό, τα άρτια ποτά μας και το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.

Η συνεχής συνεργασία με διακεκριμένους Bartenders, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό, την γνώση και την έμπνευσή τους, δημιουργούν για εσάς Classic, Aperitivo και Signature Cocktails ειδικά για την εκδήλωση σας, θα σας αφήσει στο τέλος της εκδήλωσης σας την καλύτερη δυνατή επίγευση και την απόλυτη ικανοποίηση.

Προτείνουμε, εμπνεόμαστε και εμπνέουμε, δημιουργούμε! Αγαπάμε το νέο, το καινοτόμο, το πρωτότυπο.
Ακούμε τις ανάγκες σας και τις μετουσιώνουμε σε ιδέες! Ξεχωρίζουμε για το πάθος, το ταλέντο και τον επαγγελματισμό μας.
Η ποιότητα και η αισθητική των NOMADS είναι αυτά που συνιστούν την επιτυχημένη διαδρομή της & εγγυώνται την επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης.
Οποιαδήποτε εκδήλωση περιλαμβάνει bar, αποτελεί υπηρεσία μας! Η ευελιξία που προσφέρει ο φορητός εξοπλισμός μας, δίνουν τη δυνατότητα παρασκευής ποτών και cocktails σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή στεγαζόμενο σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.
Η εξειδικευμένη αυτή υπηρεσία παροχής υπηρεσιών bar catering και cocktail bar catering είναι ικανή να καλύψει κάθε είδους κοινωνικής και επαγγελματικής σας εκδήλωσης.

 

Η ομάδα του NOMADS μπορεί να συντελέσει στο να κάνει το event σας ξεχωριστό και να προσφέρει στους καλεσμένους σας μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή αλλαγή μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προσαρμόσουμε απόλυτα τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες της εκδήλωση σας.
Έχουμε την όρεξη και το μεράκι, την εμπειρία  και την γνώση να μετατρέψουμε τον  Γάμο σας, την Βάφτιση  των παιδιών σας, το bachelor ή τα γενέθλιά σας, ένα απλό πάρτι, ακόμη και τα εγκαίνια του καταστήματος σας, σε μια μοναδική εκδηλωση που θα την θυμούνται όλοι.
Μια μικρή γιορτή που θα την προσαρμόσουμε στις δικές σας επιλογές, δημιουργώντας μαζί το κατάλληλο ύφος και τα κατάλληλα ποτά που θα καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία.